Какви отпадъци рециклираме

ЕЛЕКТРИЧЕСКО И ЕЛЕКТРОННО ОБОРУДВАНЕ ОТ ДОМАКИНСТВА

Компютърна техника, мобилни телефони, аудио и видео техника, големи и малки домакински уреди, играчки и уреди за забавление и спорт, електроинструменти и резервни части.


ЕЛЕКТРИЧЕСКО И ЕЛЕКТРОННО ОБОРУДВАНЕ ОТ БИЗНЕСА

Компютърна и офис техника, мобилни телефони, тонери, акумулатори и батерии, аудио и видео техника, вендинг машини, електроинструменти, индустриални машини и устройства, резервни части и технологичен брак, производствени и опасни отпадъци.


ОТПАДЪЧНА ОФИС ХАРТИЯ, КАРТОНИ И ВЕЛПАПЕ


ПЛАСТМАСОВИ И МЕТАЛНИ ОПАКОВКИ 


КАК ИЗВОЗВАМЕ

По заявка или график, като за бизнес клиентите препоръчваме сключване на комплексни договори. За малки количества (до 10 кг.) препоръчваме изпращане по куриер за сметка на клиента. Специално за такива пратки създадохме програмата програмата GreenBox.


СРОКОВЕ

За София сроковете са от 2 до 5 работни дни след получаване на заявката, а за страната – според графиците на колите ни.


ЦЕНИ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ

Ние заплащаме цени за изкупуване на някои видове електронни отпадъци, а клиентите заплащат цени за рециклиране на други, например тонери, батерии, лампи, мебели, опасни отпадъци и др. Подробни цени за рециклиране може да намерите тук.


ТРАНСПОРТ

Осигуряваме извозване с наши превозни средства и служители, като цените зависят от размера на превозното средство (пикап, малък бус, голям бус, малък камион и т.н.).  Клиентите заплащат и цена за транспортиране на отпадъците, като изключение правят училища, детски градини, общини и домакинства. Повече за цените за транспорт може да намерите тук.


ЗАПИТВАНЕ КЪМ НАС

Запитване към нас

Винаги може да се обърнете към нас с въпроси, при нужда от консултации или заявка за извозване.

Изпратете своето запитване оттук.